Eindeloos struinen op de grootste brocantemarkt van Flevoland tijdens het Rabobank Almere Haven Festival

Van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september vormt Almere Haven het toneel van het Rabobank Almere Haven Festival.

Drie dagen lang bruist de sfeervolle haven in het oudste deel van Almere van de optredens van bekende orkesten, koren en acts en kan er genoten worden van diverse proeverijen. Het festival is traditioneel ook het moment dat de grootste brocante en antiekmarkt van Flevoland wordt georganiseerd.

Echte brocanteliefhebbers kennen deze gezellige en grote markt wellicht al, maar moeten anders zeker komen kijken. De brocante en antiekmarkt is al jaren de grootste in Flevoland. Op de markt staan ruim 60 stands van handelaren en brocanteondernemers die liefhebbers van brocante weten te verrassen. Er is een grote variƫteit aan oude en antieke producten uit (groot)moeders tijd. Er kan eindeloos gestruind worden langs het aanbod verzamelobjecten, meubels, curiosa, servies, glazen, bestek, zilverwerk, boeken, prenten, meubels, oud speelgoed en nog veel meer. Wie altijd op zoek is naar dat ene unieke accessoire voor in huis of een bijzonder cadeau mag deze markt niet missen. De markt vindt plaats op zondag 2 september van 11.00 tot 18.00 uur in de havenkom van Almere Haven.

Almere Haven Festival
Wie naast brocante ook liefhebber is van klassieke muziek, cultuur en kunst, moet sowieso naar Almere Haven komen. Er staan bijvoorbeeld bijzondere optredens van bekende orkesten en koren op het programma en is er een wijnfestival met nostalgische trucks. Bovendien is er op zaterdag en zondag ook een kunstmarkt waar ruim 60 professionele en amateurkunstenaar uit het hele land hun kunst laten zien en verkopen. In de havenkom zijn hapjes op de proeverij te verkrijgen en op de gezellige terrassen in de havenkom kunnen speciaalbiertjes worden geproefd.