Brocante- en Antiekmarkt

Meld u nu aan voor de Brocante- en Antiekmarkt op zondag 6 september 2020!

Meld je nu aan voor de Brocante- en Antiekmarkt op zondag 6 september 2020! Elk jaar vindt deze plaats in de Havenkom tijdens het Almere Haven Festival. Het is al jarenlang de grootste Brocante- en Antiekmarkt van Flevoland. Er is een grote variëteit aan oude en antieke producten uit (groot)moeders tijd, zoals verzamelobjecten, curiosa, servies, glazen, bestek, zilverwerk, boeken, meubels, oud speelgoed en leuke hebbedingetjes. De kwaliteit van de spullen is hoog. Wie houdt van lekker struinen langs mooie spullen en op zoek is naar dat ene brocante exemplaar, mag deze markt daarom echt niet missen! Een ideale kans om dus een kraam te huren!

 

Praktische informatie
Een kraam (4 meter) kost € 50,- per dag (incl. btw). De markt vindt plaats op zondag 6 september tussen 11.00 en 18.00 uur. De sfeer van het Almere Haven Festival is altijd erg gezellig en gemoedelijk. Parkeren in Almere Haven is gratis. Op het programma van het Almere Haven Festival staan ook concerten, proeverijen, Kunstmarkt en optredens van Shantykoren. Daarnaast zijn de meeste winkels open.

Meld je aan via onderstaande button.

Meld je aan

Algemene voorwaarden

Belangrijke tijden waarin u zich moet houden:

 

08.00 uur: deelnemers mogen het terrein op en hun stand inrichten.

10.30 uur: Auto’s moeten het evenemententerrein verlaten hebben.

11.00 uur: start van de Brocante en Antiekmarkt zoals door de organisatie aan bezoekers gecommuniceerd.

18.00 uur: Einde van de Brocante en Antiekmarkt; u mag vanaf dit tijdstip inpakken.

18.30 uur: Voertuigen mogen het terrein op.

 

Dit betekent dat u niet vóór 8.00 uur en tussen 10.30 en 18.30 uur het evenemententerrein mag betreden met een voertuig. Rondom de havenkom zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers en standhouders. De Havenkom zal op zondag 6 september 2020 afgesloten zijn voor verkeer; ook de auto’s van de handelaren mogen daar niet staan. Er zijn enkele plekken in de nabijheid van parkeergelegenheden, die wij beschikbaar houden voor mindervaliden met parkeerkaart.

 

– Er staan alleen handelaren op uitnodiging. U kunt ook deelnemers voordragen, stuur dan deze uitnodiging door.

 

– Alle kramen zijn 4 meter breed en voorzien van een dakje.

 

– Grondplaatsen zijn alleen beschikbaar in combinatie met een marktkraam. De grondplaatsen zijn niet overdekt. Alleen grondplaatsen zijn niet beschikbaar.

 

– Uw betaling dient uiterlijk 2 weken voor aanvang van het evenement bij ons binnen te zijn. Bij niet tijdige betaling, vervalt uw inschrijving.

 

– Het is een brocante- en antiekmarkt. Dat betekent dus geen nieuwe(re) spullen! Wees a.u.b. kritisch bij uw selectie. Bij constatering van nieuwe spullen zal door de organisatie geëist worden deze spullen te verwijderen en/of de kraam te verlaten.

 

– De organisatie verdeelt de te vergeven plekken. U kunt uw voorkeur aangeven, maar wij kunnen niet beloven dat de plek die u voorgaande jaren toegewezen kreeg, ook dit jaar beschikbaar is.

 

– Indien u inschrijft voor 31 december 2019, voor de brocante en antiekmarkt op zondag 6 september 2020, krijgt u 10% op de kraamhuur en een grondplaats. Ook als u een nieuwe kraamhouder aanmeldt voor 31 december 2019, krijgt deze nieuwe kraamhouder 10% korting. Voorwaarde voor plaatsing is, dat u antiek of brocante verkoopt.

 

Heeft u nog vragen, dan kunt u op maandag, dinsdag en donderdag bellen naar 036-5485048, of mailen naar h.jager@almere-citymarketing.nl.