Almere Haven Festival
goed bereikbaar!

Almere Haven Festival
goed bereikbaar!

Bereikbaarheid Almere Haven Festival

De bereikbaarheid van het Rabobank Almere Haven Festival is dit jaar weer goed. Zowel per fiets, met de bus, per taxi(busje) of met de auto.

 

Fiets
In de directe omgeving van het festival zijn verschillende mogelijkheden om de fiets neer te zetten.

 

Bus
De havenmetro M1 van AllGo en de buslijnen 327 en 328 van R-Net stoppen in Almere Haven Centrum. Uit het Gooi rijdt buslijn 151 naar deze bushalte. Het is nog enkele minuten lopen naar de havenkom en de Markt/Kerkgracht.

 

Taxi en taxibusje
Bezoekers die met de taxi(bus) komen, kunnen het beste aangeven dat de chauffeur kan rijden naar Restaurant Bij Brons (Sluis 3). Op deze manier bereik je gemakkelijk het evenemententerrein.

 

Vragen
Heb je vragen over de bereikbaarheid? Neem contact op met VVV Almere via 036 548 50 41 tijdens de volgende openingstijden:

 

Ma. 12:00 – 18:00 uur
Di. wo. en vr. 10:00 – 18:00 uur
Do. 10:00 – 21:00 uur
Za. 10:00 – 18:00 uur
Zo. 12:00 – 17:00 uur

Routes 

 

Vanuit Lelystad
Vanuit Lelystad via de A6 richting Almere Haven (afslag 4) naar het evenement. Bovenaan de afrit kunt u naar links en aan het einde ook naar links (Noorderdreef).

 

Vanuit het Gooi
Bezoekers uit de richting Utrecht en Hilversum nemen op de A27 vlak over de Stichtse Brug de afslag naar Zeewolde (afrit 36) en gaan bij de verkeerslichten naar links (Waterlandseweg). Via oprit 5 de A6 op richting Almere Haven (Amsterdam) en de volgende afslag (afrit 4) eraf. Bovenaan de afrit naar links, bij de eerste stoplichten rechtdoor en bij de tweede stoplichten op het einde van de weg naar links (Noorderdreef).

 

Vanuit Amsterdam, Gooi en Vechtstreek
Vanuit Amsterdam, Gooi en Vechtstreek via de A1, A6. Afslag Almere Haven (afslag 4). Bovenaan de afrit rechtsaanhouden. Noorderdreef volgen.

 

Alle bovengenoemde routes komen dan op de Noorderdreef. Vanaf hier wordt de route met borden aangegeven.

Bekijk routes

Routes 

 

Vanuit Lelystad
Vanuit Lelystad via de A6 richting Almere Haven (afslag 4) naar het evenement. Let op, door werkzaamheden is de route anders, bovenaan naar links, weg volgen, bij stoplichten naar links.

 

Vanuit het Gooi
Bezoekers uit de richting Utrecht en Hilversum nemen op de A27 vlak over de Stichtse Brug de afslag naar Zeewolde (afrit 36) en gaan bij de verkeerslichten naar links (Waterlandseweg). Via oprit 5 de A6 op richting Almere Haven (Amsterdam) en de volgende afslag (afrit 4) eraf. Let op, door werkzaamheden is de route anders, bovenaan naar links, weg volgen, bij stoplichten naar links.

 

Vanuit Amsterdam, Gooi en Vechtstreek
Vanuit Amsterdam, Gooi en Vechtstreek via de A1, A6. Afslag Almere Haven (afslag 4) Onderaan afrit Almere Haven (afslag 4) kunt u bij de verkeerslichten naar rechts.

 

Alle bovengenoemde routes komen dan op de Noorderdreef. Vanaf hier wordt de route met borden aangegeven.

 

Routes naar huis

Richting Amsterdam, Vechtstreek en het Gooi zijn geen beperkingen. Verkeer richting Lelystad of verder naar het noorden volgt een omleidingsroute via afrit 5, Waterlandseweg en de A27. Het verkeer vanuit het Gooi dat via de Stichtse Brug is gekomen kan op dezelfde manier naar huis.

 

De A6 bij Almere wordt afgesloten in verband met de sloop van het westelijke deel van het viaduct Buitenhout (Tussenring). Er komt een nieuw, breder viaduct in verband met de verbreding van de A6.